Örgütsel Psikoloji Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Günümüz iş dünyasında hızla değişen dinamiklere ayak uydurabilmek ve başarılı olabilmek için, işletmelerin en büyük değeri çalışanlarıdır. İnsan kaynağının değerini en üst düzeye çıkarmak, çalışanların davranışlarının iş yaşamının diğer yönetim ve kurumsal unsurlarını nasıl etkilediğini anlamak, toplam iş verimliliğini artırmak için büyük bir öneme sahiptir. Bu bağlamda, doğru kişileri işe almak ve yerleştirmek, onları sürekli olarak geliştirmek ve performanslarını değerlendirmek, işletme etkinliği ve başarısının anahtarlarını oluşturur. Çalışanların motivasyonlarını yüksek tutmak, refahlarını gözetmek ve işe bağlılıklarını güçlendirmek, üretkenliği ve verimliliği artırmak için vazgeçilmezdir. Bu faktörler bir araya geldiğinde, işletmeler çalışanlarını daha iyi yöneterek ve destekleyerek, kurumsal yaşamda sürdürülebilir başarı elde edebilirler.

Bu bağlamda, üniversite ve iş dünyası arasındaki işbirliği çerçevesinde sunulan Tezsiz Yüksek Lisans programı, iş yaşamına yeni adım atmak isteyen genç profesyoneller, insan odaklı departmanlarda kariyer yapmayı hedefleyen bireyler, insan kaynakları ve eğitim alanında deneyimlerini artırmak isteyen uzmanlar, yöneticiler, ve teknik bilgiye sahip kişiler arasında popüler bir seçenektir. Bu program, katılımcıların teknik becerilerine insan odaklı düşünme ve uygulama yeteneklerini eklemelerine olanak sağlar.

Örgütsel Psikoloji Tezsiz Yüksek Lisans Programı, 30 kredidir ve bu kredileri elde etmek için 10 dersin tamamlanması ve dönem projesinin başarılı veya başarısız olarak değerlendirilmesi gerekmektedir. Dönem projesi, kredi değeri taşımayan bir bileşen olarak değerlendirilir. Tezsiz yüksek lisans programının tamamlanma süresi en az iki, en fazla üç yarıyıl olarak belirlenmiştir. Bilimsel hazırlık programı süre hesaplamalarına dahil edilmez ve öğrencinin kayıt yaptırmadığı dönemler de toplam süreye eklenir.

• Dört yıllık lisans derecesine sahip olunması.

Tezsiz yüksek lisans programlarına öğrenci kabulü, lisans not ortalaması dikkate alınarak yapılır. Lisans genel not ortalamasına göre adaylar arasında başarı sıralaması yapılır. Program kontenjanı kadar bir asil liste ve asil listenin kaydolmaması durumunda kayıt hakkı doğacak olan bir yedek liste ilan edilir.

Or*** ka***
Fiyat ve koşullar için bilgi istiyorum

Gedik Üniversitesi Lisansüstü Eğitimleri Gedik Üniversitesi Lisansüstü Eğitimleri

Merhaba, başvuru için dört yıllık psikoloji lisans derecesine sahip olunması gerekmektedir. Örgütsel Psikoloji Tezsiz Yüksek Lisans Programının ücreti KDV dahil 82.000 TL olarak belirlenmiştir. Program hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz: https://yl.gedik.edu.tr/orgutsel-psikoloji-tezsiz-yuksek-lisans-programi

Ha*** SA***

Ücret bilgisini mail yoluyla (xxxx@gmail.com)veya telefonuma (505xxx) iletebilir misiniz.

Merhaba, bilgilendirme sms yoluyla sağlanmıştır.

Ha*** ***
Ücret bilgisini mail adresime veya telefonuma mesaj yoluyla iletebilir misiniz.

Merhaba, ücret bilgisine https://yl.gedik.edu.tr/bahar-donem-ucretleri link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Er*** ***
Merhaba ben Çanakkalede yaşıyorum devamsızlık problem oluyor mu yada dersler online olma imkanı vb hakkında yardımcı olur musunuz acaba

Merhaba konuyla ilgili olarak çağrı merkezimize ulaşabilirsiniz. 0850 303 27 80

G�*** AK***
Alan itibari ile çok dikkat çekici. Psikoloji bilimini çok seviyorum. Eğitimin ücreti ne kadar? Ücret hakkında bilgi verir misiniz?

Merhaba, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzaktan Eğitim (Tezsiz) programı KDV dahil 82.000 ₺ olarak belirlenmiştir. Detaylı ücret tablosuna ulaşmak için: https://yl.gedik.edu.tr/bahar-donem-ucretleri Örgütsel Psikoloji Tezsiz Yüksek Lisans Programı hk. detaylı bilgi için: https://yl.gedik.edu.tr/orgutsel-psikoloji-tezsiz-yuksek-lisans-programi

G�*** Da***
Merhabalar, uzaktan eğitimle mi olacak programlar? İyi çalışmalar dilerim.

Merhaba, 0850 303 27 80 numaralı hattan konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ad*** ***
E devletten alınan belgeye noter tastiki istemek hangi akla hizmet. 22. Yy sa yaşıyoruz.

Merhaba, yazılan yazılarda belirttiğiniz gibi bir ibare bulunmamaktadır.

Sa*** ***
Tezsiz yüksek lisans ücreti ne kadar?

Merhabalar, Örgütsel Psikoloji Tezsiz Yüksek Lisans Programı ücret tablosuna ulaşmak için tıklayınız: https://yl.gedik.edu.tr/bahar-donem-ucretleri

Es*** ***
Dersler yüz yuze mi yoksa online mi yapiliyor .yardımcı olur musunuz ona göre başvuru yapmayı düşünüyorum