İş Sağlığı ve Güvenliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı

İş Sağlığı ve Güvenliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı, öğrencileri iş sağlığı ve güvenliği konularında uluslararası örneklerle desteklenmiş temel bilgi ve uygulama becerileri ile donatmayı hedefler.

Öğrencilerimiz, gelecekteki işletmelerinde iş kazalarını ve meslek hastalıklarını minimize etmek için gereken bilgi ve beceriyi kazanırlar. Programımızın farkı, derslerin saha deneyimine sahip, en az doktora derecesine sahip, alanlarında uzmanlaşmış öğretim üyeleri tarafından verilmesidir. Bu öğretim üyeleri, iş sağlığı ve güvenliği uzmanlığı veya işyeri hekimliği ve iş güvenliği uzmanlığı eğitici sertifikalarına sahiptirler. Öğrencilerimiz, akademik çalışmalar ve yayınlar yaparak doktora programlarına hazırlanma fırsatına sahiptirler. Programımız, öğrenci odaklı, sektöre yönelik ve disiplinler arası bir eğitim modelini benimsemektedir.

İş Sağlığı ve Güvenliği tezsiz yüksek lisans programı mezunları, B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı sınavına doğrudan katılma yetkisi elde ederler. Bu sayede, tehlikeli ve az tehlikeli işyerlerinde, hem kamu sektöründe hem de özel sektörde iş güvenliği uzmanı olarak aktif bir şekilde görev alabilirler.

İş Sağlığı ve Güvenliği tezsiz yüksek lisans programı, toplamda 30 krediden oluşur. Öğrencilerin 10 dersi başarıyla tamamlamaları ve dönem projesini notlandırmaları gerekmektedir. Dönem projesi, kredi değeri taşımamaktadır, başarılı veya başarısız olarak notlandırılır. Tezsiz yüksek lisans programının tamamlanma süresi minimum iki yarıyıl, maksimum üç yarıyıldır. Süre hesaplamalarında bilimsel hazırlık programı dikkate alınmaz ve öğrencinin kayıt yaptırmadığı dönemler, programın azami süresine dahil edilir.

• Dört yıllık bir lisans derecesine sahip olmak.

Tezsiz yüksek lisans programlarına öğrenci kabulü, lisans not ortalaması dikkate alınarak yapılır. Lisans genel not ortalamasına göre adaylar arasında başarı sıralaması yapılır. Program kontenjanı kadar bir asil liste ve asil listenin kaydolmaması durumunda kayıt hakkı doğacak olan bir yedek liste ilan edilir.

*** ***
      Kayıt okunduktan nasılsın sonra sınavlar nerde ve nasıl olacak

Gedik Üniversitesi Lisansüstü Eğitimleri Gedik Üniversitesi Lisansüstü Eğitimleri

vizeler %90 online olmaktadır, finaller ise uygulama ödevi olarak verilebilmekte veya sınav olarak uygulanacaksa eğitmenin insiyatifine bağlı olarak genelde online olmakla beraber örgün olma ihtimalide vardır.

Se*** Ö***
      Ders islenisi ve ucret hakknda bilgi alablr mym ? Egtm uzaktan mi

Merhabalar, programın ücreti KDV dahil 20.000 TL olarak belirlenmiştir. Uzaktan eğitim yolu ile gerçekleştirilen İş Sağlığı ve Güvenliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı'na katılım için bu link üzerinden kaydınızı tamamlayabilirsiniz: https://yl.gedik.edu.tr/is-sagligi-ve-guvenligi-uzaktan-egitim-tezsiz-yuksek-lisans-programi

bu*** ta***
      eğitim internet üzerinden mi olacak. ücretlimi ücretli ise ücreti ne kadar.

Merhaba konuyla ilgili olarak çağrı merkezimize ulaşabilirsiniz. 0850 303 27 80 Ücret tablosu için: https://yl.gedik.edu.tr/bahar-donem-ucretleri

Mu*** ka***
      Uzaktan eğitim alabilirmiyiz

Merhaba, 0850 303 27 80 numaralı hattan konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

*** Ra***
      Uzaktan eğitim mi

Merhaba, program isg alanında uluslararası standartlarda bilgi ve pratiği sunmayı hedefler. İş Sağlığı ve Güvenliği Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programının ücreti KDV dahil 20.000 TL olarak belirlenmiştir. Online iş sağlığı ve güvenliği yüksek lisans programına ulaşmak ve kayıt olmak için: https://yl.gedik.edu.tr/is-sagligi-ve-guvenligi-uzaktan-egitim-tezsiz-yuksek-lisans-programi